Voedingsadviseur in Utrecht

Blog  | Contact   |   ☎️  06 – 1303 5062

Ervaringen

Lees hier wat anderen over mij zeggen.

Home | Ervaringen

Chantal van Beek

28 jaar, Utrecht

Paul heeft mij in drie sessies geholpen een beter beeld te krijgen van voeding en dichterbij bij mijn doel te komen. Mijn doel is ondanks vegetarisch eten toch genoeg vitamines, voedingstoffen binnen krijgen en fit in je lijf zitten.

Ik was al goed op weg, met het advies en tips van Paul wat resulteerde in een aantal aanpassingen in mijn voeding en een stukje bewustwording hielp mij verder. Een eye opener was de tip om veel meer groentes te gaan eten & voortaan laat ik de zero snelle jelle’s staan.

Thanks Paul voor je fijne coachingsgesprekken en manier van aanpak.

Elroy

32 jaar, Amsterdam

Paul heeft mij goed kunnen helpen. Het was prettig om gebruik te maken van zijn uitgebreide kennis. Eindelijk kon ik een voedingsexpert alles voorleggen!

Informatie over voeding op het internet is toch vaak te generiek en niet perse toegespitst op mijn individuele situatie. Paul hielt daar natuurlijk wel rekening mee. Daarbij is hij vriendelijk en begripvol. Hij wist mij te motiveren op een ongedwongen manier.

Na het gezamenlijk vormgeven van mijn hulpvraag hebben we mijn eetdagboek besproken. Paul kon mij vertellen welke voeding mij mogelijk kon helpen en wat ik beter links kon laten liggen. Daarna ben ik zelf aan de slag gegaan met experimenteren. Wat helpt in de praktijk wel en wat helpt niet?

Na afloop van elk consult maakte we concrete afspraken. Ik zag dit als kleine opdrachten die leuk waren om uit te voeren. Een deel daarvan heb ik inmiddels over kunnen nemen in mijn standaard voedingspatroon. Ik ben erg tevreden over het resultaat!

Ellen van de Brake

23 jaar, Utrecht

Het advies van Paul heeft mij praktische handvatten gegeven waardoor ik mijn eetpatroon op een gezonde en eenvoudige manier heb kunnen aanpassen. Tijdens de gesprekken voelde ik me enorm gehoord. Daarnaast vond ik het fijn dat in het advies de nadruk lag op de praktische haalbaarheid van het advies. Paul is zeer deskundig en denkt heel erg met je mee.

Milou

24 jaar, Amsterdam

Ik heb mijn traject bij Paul als heel prettig ervaren. Ik kon gelijk aan de slag met zijn tips en adviezen en pas deze nog steeds dagelijks toe. Ik vond ieder gesprek ontzettend waardevol, Paul stelt goede vragen, is doortastend en betrokken en d.m.v zijn eigen voorbeelden kreeg ik hernieuwde energie om aan de slag te gaan met een nóg gezonder voedingspatroon. Ook mijn lichamelijke klachten zijn verminderd. Kortom; ik kan het iedereen aanraden!

Wil je aan de slag met mij?

Wat leuk! Neem vrijblijvend contact met me op. Ik kijk uit naar je bericht!

Tel: 06-1303 5062